Νέα

 • Ημερίδα Παρουσίασης Έργου στη Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

  Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος PinCloud θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 πμ στο Αμφιθέατρο ΙΙΙ του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη - χάρτης/πρόσβαση)

  Η ημερίδα είναι ανοικτή για το κοινό.

  Πρόγραμμα Ημερίδας

 • Ημερίδα Παρουσίασης Έργου στην Αθήνα, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

  Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος PinCloud θα πραγματοποιηθεί την Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος PINCLOUD  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 πμ στο Αμφιθέατρο «Ν. Λούρος» του Νοσοκομείου Μητέρα – Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι 151 23, Αθήνα [χάρτης, τρόποι πρόσβασης]

  Η ημερίδα είναι ανοικτή για το κοινό.

  Πρόγραμμα Ημερίδας

 • Το PinCloud στο EMCIS 2015

  Η ομάδα του PinCloud συμμετείχε ενεργά στο 12th European, Mediterranean and Middle Eastern Conference on Information Systems EMCIS 2015 (1-2 Ιουνίου 2015) στην Αθήνα, όπου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου.

  Περισσότερες πληροφορίες: emcis.eu

 • Το PinCloud στο ΚΑΤΑΡ

  Η ομάδα του PinCloud συμμετείχε ενεργά στο 11th European, Mediterranean & Middle Eastern Conference on Information Systems 2014 "Big Data in the Era of Cloud Computing and Social Media" (EMCIS2014), Οκτώβριος 2014, όπου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου στη Ντόχα, ΚΑΤΑΡ.

  Περισσότερες πληροφορίες: emcis.eu

 • Τεχνική Συνάντηση

  Η 1η συνάντηση τεχνικού περιεχομένου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 και συζητήθηκαν Διαχειριστικά Θέματα, τα Παραδοτέα του Έργου και ο Χρονοπρογραμματισμός τους, καθώς και η Μεθοδολογία Ανάπτυξης και Πρότυπα.

 • Εναρκτήρια Συνάντηση

  Η επίσημη εναρκτήρια συνάντηση του PINCLOUD πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 18 Ιουλίου 2013. Ώς συντονιστικός φορέας του έργου, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς  κάλεσε όλους τους εταίρους σε αυτή την μονοήμερη συνάντηση σε κτήριο του πανεπιστημίου στην Αθήνα.